Özönlenek a határsértők! Hol van a vége?

 Döbbenet: két nap alatt ötszáz menekülttel gazdagodtunk

Két nap alatt több mint félezer határsértőt fogtak el Csongrád megye déli részén, köztük egy koszovói nőt, aki előállítása után röviddel egészséges fiúnak adott életet – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, 76 csoportban összesen 519 határsértőt – köztük sok gyereket és nőt - fogtak el a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén. Röszke külterületén négy társával együtt kedden tartóztattak fel egy koszovói állampolgárságú nőt. A várandós asszony szerda reggel jelezte a rendőröknek, hogy megindultak nála a szülési fájások, ezért kórházba vitték, ahol egészséges kisfiúnak adott életet – tudatta a hadnagy. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult. 
MTI - nyomán


Déli tudósítónk Toroczkai László(Ásotthalom polgármestere)jelenti az áldatlan állapotokról vágatlanul:
Ásotthalom, Polgármesteri Hivatal előtt a főutcán, ezekben a percekben. Majdnem bejött hozzám a földön ülő három újabb határsértő. Szíriaiaknak mondják magukat, de persze bárhonnan érkezhettek, nincsenek irataik. Elviselhetetlenné fokozódott a bevándorlás-áradat, nem múlik el úgy óra, hogy ne fogjanak az ásotthalmi polgárőrök, mezőőrök egy csapatot. Egyébként érdekes jelenség, hogy azokból az országokból kiugróan sokan jönnek, ahol az USA beavatkozott arra hivatkozva, hogy elhozza a demokráciát és a jólétet. Na, az amerikaiak beavatkozása óta csak úgy árad a tömeg Koszovóból (ahol pedig már nem is dörögnek a fegyverek), Szíriából, Afganisztánból stb.