ORIGO címlapon a "gyarmati" bevándorlók akik késekkel rontanak rá másokra


Néha mint a a fehér holló az égen, el lehet csípni egy-egy olyan cikket ahol a fősodratú liberális média is átenged egy-egy hírt a szűrő rendszerén azokról a dolgokról amik a hazánkat elárasztó bevándorlók és határsértők beilleszkedni képtelen életviteléről szólnak. Ez történt ma az egyik legnagyobb hírportálon is.  Amikor ez az eset megtörtént sajnos a gyarmati város vezetés és az illetékes szervek csak a hallgatás köpenyébe burkolóztak. Mi már ekkor is a dolgok valóságtartalma után kutattunk.

 Láss csodát, mégis történt valami a Tesco környékén aznap este. Nem csak paradicsom püré folyt ki a parkolóban.  

Szúrtak, vágtak, ütötték a dühödt férfiak

http://www.origo.hu/itthon/20140213-szurtak-vagtak-utottek-a-duhodt-ferfiak.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec

Életveszélyt okozó testi sértés, valamint csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség hét férfi ellen, akik 2013 január végén karókkal, bozótvágó késsel és nadrágszíjjal verték egymást Balassagyarmaton egy áruház parkolójában.
Bóna Gyula főügyész elmondta: 2013. január 25-én a kora esti órákban két magyar és öt külföldi – palesztin, szerb, marokkói és algériai állampolgárságú - férfi verekedett össze Balassagyarmaton, mert korábban nézeteltérés alakult ki két férfi között a bevásárlóközpontban.
hirdetés
A szerb férfi kirángatott a földből egy facsemetét támasztó karót, és ütésre emelte. Válaszul az egyik magyar elkövető egy bozótvágó kést vett elő, mellyel a szerb felé hadonászott, aki azonban a támadást a karóval elhárította, majd mindkét magyart sikerült fejen és vállon ütnie.
Eközben a palesztin is szerzett magának egy karót, és a késsel támadó magyar férfival bocsátkozott harcba. Ez utóbbi az ütésektől arccal a földre zuhant, mire ellenfelei föléje térdeltek, és késekkel többször háton, combon és fenéken szúrták őt. A bántalmazásoktól a magyar az életveszélyes mellkasi szúrt sérülés mellett agyrázkódást is kapott.
A másik helybéli már nem tudott a társa segítségére kelni, ugyanis őt a két marokkói és az algériai férfi karókkal és nadrágszíjjal elzavarta a helyszínről.
A külföldiek a közösségi szállás lakói voltak. Bóna Gyula elmondta: a Nógrád Megyei Főügyészség a palesztin és a szerb férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolta meg, míg a többiekkel szemben csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat.
A hét vádlott közül hárman előzetes letartóztatásban várják a tárgyalást. A három észak-afrikai elkövető ismeretlen helyen tartózkodik, így távollétükben folytatják le az eljárást.
Amennyiben a bíróság bűnösnek mondja ki a vádlottakat, úgy a palesztin és szerb férfival szemben két évtől nyolc évig terjedő börtönbüntetést szabhat ki, a többieket pedig három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja - tette hozzá a megbízott főügyész.

Vajon a 2 hét alatt csodákat tevő belügy melyik parkolóban felejtette ott ezt a három szép legényt?
Talán Balassagyarmaton vagy a környéken? Az is lehet, hogy az ország másik felében.
Szép és jó minden de azért valami nincs teljesen rendben ha olyan határsértők sétafikálhatnak fel alá szabadon akik életveszélyes sérüléseket is okoztak másoknak.