Oktatófilm az idegengyűlölő gyarmatiakról

Íme a már korábban említett "NYÍLT" fórum ahol jó tanácsokkal látják el az országba érkező migráns határsértőket arról mit kell tenniük ha csúnya szemmel néznek rájuk a befogadó ország állampolgárai.
Javasoljuk a "Magyar" Helsinki Bizottság lelkes tagjainak, hogy rendezzenek olyan oktatást is ahol hazánk és Európa kultúrája és szokásjoga kerül bemutatásra, valamint, hogy hogyan illik mifelénk viselkedni(bár erről lehet az oktatók sem tudnának feltétlenül megnyilatkozni)!!!
Ajánljuk eme kis videó tartalmát a Vámosszabadiaknak és a Győr környékén élőknek is hiszen megtanulhatják mire kell figyelniük, hogy tudjanak alkalmazkodni újdonsült vendégeikhez!
Kíváncsian várjuk a Helsinki Bizottság lépéseit mikor kíván valóban NYÍLT FÓRUMOT rendezni vagy egy ilyenen legalább megjelenni a szálló körüli dolgokkal kapcsolatban. Kissé álszent ezt a témát egy szemszögből megközelíteni és beszámolni róla(mi jelen esetben a "sértettek" véleményeit is közzé tesszük Önökkel ellentétben)! Nonszensz jogvédőként csak az egyik fél sérelmeiről beszámolni.
A videó készítőjének pedig gratulálunk, hogy sikerült kivágnia a Svejk vendéglő pincérnőjét ért "Kedves Zaklatását"! Ami persze csak "romantikus ismerkedés" volt.