Kormánypártiak(Pintér, Balla, Medvácz), a gyarmati szállóról!!! VÁLASZOKKAL FRISSÍTVE!!!A rendszer ismét bizonyított

Egyiküknek sem volt 5 perce megírni egy válasz e-mailt a választóiknak!
2013.06.25.-én intéztünk levelet Medvácz Lajoshoz Balassagyarmat polgármesteréhez, Balla Mihályhoz Nógrád megye fideszes országgyűlési képviselőjéhez és Pintér Sándorhoz Magyarország jelenlegi belügyminiszteréhez. Azóta eltelt több mint kettő hónap. Ez az idő kevésnek bizonyult, hogy a címzettek válaszoljanak néhány egyszerű, de annál fontosabb kérdésre. Ennyi idő után talán már mindenki számára egyértelmű, hogy a válaszokra hiába is várunk. Reméljük már az utolsó kétkedők szeméről is lehullt a lepel.... Hogy micsoda mocskos rendszer működik is itt. A fentebb említett urak nem azért nem válaszoltak, mert nem volt rá 5perc idejük és nem is azért mert nem tudnák a válaszokat. A feltett kérdésekre mindenki tudja a válaszokat, aki kicsit is tovább lát az orra hegyénél, valamint nem akarja eltakarni a valóságot. Tudjuk, hogy a vezető beosztásban lévők mit és kiket szolgálnak. Nem, nem az őket megválasztó magyar embereket. Őket csak a bársonyszékük megtartása és a megfelelési kényszer mozgatja a különböző liberális szervezetek és eszmeiségek irányába. Na meg a fentről jövő parancsok.  Nem feltétlen az a 100 fő a probléma, aki jelenleg Balassagyarmaton tartózkodik. Ők csak néhány betörést, késelést, garázdaságot, lopást követtek el eddig. Bár a sértetteknek már így is okoztak éppen elég gondot, de ha nem emeljük fel szavunkat, akkor csak még többen lesznek, és nagyobb esélye lesz annak, hogy törvénysértéseket fognak elkövetni, valamint a város nyugalmát megzavarni. A nyugati nagyvárosokban is csak kevesen voltak néhány éve, és most? London, Párizs fele nemrég még lángokban állt a beilleszkedni nem akaró bevándorlók miatt. De csak elég megnézni Debrecen példáját ahol kész gettó lett az idegenszálló környékéből. Ez nem utópia, ez egy egyszerű tapasztalat amit sokan nem akarnak észrevenni!  
Dönteni kell mi a fontosabb: a megalkuvás vagy gyermekeink jövője és biztonsága? Most már mindenki láthatja Ők hogyan döntöttek! Cserbenhagytak minket, tisztes adófizető választópolgárokat. A rendszer ismét bizonyított. A jövőnk, gyermekeink sorsa csakis a mi kezünkben van. Csak magunkra számíthatunk! Erős összefogásra van hát szükség most is mint minden ügyben ami a saját boldogulásunkat és nemzetünk jövőjét érinti! 

(A továbbiakban is változtatás nélkül közöljük/közölnénk/ az említett személyek bármilyen megnyilatkozását a témában. -  Valószínűleg előbb lesz újra hajózható folyó az Ipoly minthogy ez megtörténne.)


Korábban írtuk:
Ismét elnézést kérünk olvasóinktól a címben szereplő apró kis kanyarért, mert még nem történtek meg ezek az említett megnyilatkozások, viszont idejét érezzük mindhárom politikus részéről, hogy  véleményt formáljon az alább olvasható Nyílt levelünk kapcsán. 
Naív hozzáállás? Tudjuk mi is!

Tisztelt Címzettek!
A balassagyarmati polgárok, szavazók záros határidőn belül válaszokat szeretnének kapni kérdéseikre. Úgy érezzük Önök megbízott, megszavazott vezetőink azért vannak ott ahol vannak, hogy minket, magyar állampolgárokat, balassagyarmati lakosokat képviseljenek. Kiálljanak értünk.
Balassagyarmaton már két éve húzódik az idegenrendészeti szálló körüli ügy. A szálló megnyitása után egy évvel 2012 nyarán tartottak városunkban egy lakossági fórumot, de az előtt és utána sem kaptunk semmilyen érdemleges tájékoztatást az idegenszállóval kapcsolatban. Pedig a szálló egy igencsak meghatározó momentum lett Balassagyarmat életében. A szálló nyitása óta sétálgatnak utcáinkon beazonosítható személyazonossággal nem rendelkező határsértők. Azóta fordul elő, hogy hölgyeket zaklatnak a nyílt utcán fényes nappal, hogy késelések vannak a bevásárló központnál. A városban élő szülők félnek sötétedés után az utcára engedni gyermekeiket. A balassagyarmati nők nem mernek egyedül kocogni az Ipoly-parton. A rendőrség megerősítéséről szóló kampány pedig csak üres szavaknak tekinthető akkor amikor egy esethez 30-40 perc alatt ér ki a járőr.
A Balassagyarmatiak és a környező falvak lakói nem kérnek az ilyen élhetetlen körülményekből. Nekünk is jogunk van a békés élethez. Ezt többször is közöltük már önökkel, több fórumon is. 2567 polgár az aláírásával is bizonyította, hogy nem szeretne bevándorló bűnözőkkel egy városban élni.
Hiába fedi a helyi és az országos sajtót a hallgatás jótékony homálya, az itt élők akkor is nap mint nap szembesülnek azzal, hogy miket művelnek ezek a személyek békés kisvárosunkban.
Évek óta látjuk azt is mi történik a nyugati nagyvárosokban, hogy milyen jövő vár ránk. Nem kérünk ebből. Nemrég még London és Párizs fele lángokban állt, Debrecenben pedig majd 200 rohamrendőrnek kellett rendet tenni az idegenrendészeti szállón és annak környékén. Mi jól tudjuk, hogy a bevándorlóknak csak egy része bűnöző, de az a kis hányad is sokat számít egy ilyen békés kisváros életében. Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy nem tudják kiszűrni a bűnözőket és nem tudják kezelni az álltaluk okozott problémákat.
Azt a szót pedig ne is merjék a szájukra venni, hogy mi „előítéletek” alapján hadakozunk a szálló ellen, mert ez csak tapasztalatok és elitélendő cselekmények következményéből fakad. Olyan esetek megtörténte után amiket Önök sem szeretnének a saját családjuktól vagy gyermekeiktől meghallgatni.

  Azt ugye Önök is tudják, hogy ha valakinek baja történik majd akkor a (kozmetikázott)statisztikák már nem sokat fognak érni?

  Tisztában vannak azzal mennyi féle súlyos fertőző betegséget hordozhatnak be, az Afrikából és a távol-keletről érkező bevándorlók? Főleg, hogy a bevándorlási hivatal semmilyen komoly vizsgálatot nem végez el rajtuk.

  Mit tesznek  Önök  azért, hogy elkerüljük a bevándorlók miatt romló közbiztonság veszélyeit?

  Tisztában vannak Önök azzal, hogy a szálló üzemeltetője képtelen vagy nem is akarja betartatni az este 22 óra utáni kijárási tilalmat?
  Tettek Önök valamit a balassagyarmati idegenrendészeti szálló bezárásáért, a békés polgárok biztonságát szolgálva ezzel?

  Meg tettek mindent, ami Önöktől telik, hogy megvédjék választó polgáraikat?

  Ha voltak ilyen lépéseik alá tudják támasztani ezen tevékenységeiket írásos dokumentumokkal?

  Meddig várnak még? A struccpolitika itt nagyon súlyos következményekkel járhat.

  Mi kell ahhoz, hogy egy közveszélyes,  a város lakosságának életére nézve súlyosan hátrányos hatású, normális szabályok betartatására képtelen intézményt bezárjanak?

Amennyiben Önök szerint Balassagyarmaton minden rendben van azt közöljék velünk Balassagyarmat lakóival. Jogunk van tudni hogy, valamiért fontosabb 100 fő beilleszkedésre képtelen illegális határátlépőnek helyet biztosítani, mint 16000 normálisan békésen itt élő balassagyarmati adófizetőnek biztosítani a nyugodt mindennapokat. Balassagyarmat lakói válaszokat várnak, köntörfalazás, mellébeszélés nélkül.
Válaszukat valamint ezt a levelet is a nyilvánosság elé tárjuk.
Mivel egy egy-két oldalas reakció megírása nem tarthat tovább fél óránál ezért válaszukat mihamarabb várjuk.  Ahogy eddig is ezután is bármilyen megnyilatkozásuknak helyet biztosítunk a www.szivenszurtvaros.hu internetes oldalon. Válaszukat ezen a fórumon tárjuk a lakosság elé, valamint ennek elmaradását is itt fogjuk közzétenni.

Tisztelettel:
Horváth Gábor, Dobrocsi Lénárd, +2565 balassagyarmati polgár és családjaik

 /Balassagyarmat, 2013.07.25/Erről értesül:

Balassagyarmat lakossága

Dr.Pintér Sándor     belügyminiszter, /miniszter@bm.gov.hu/

Balla Mihály              Nógrád megye országgyűlési képviselője, /nograd04@fidesz.hu/

Medvácz Lajos         Balassagyarmat polgármestere, /pmester@balassagyarmat.hu/