X - Akták (2013.06.26)

Hajnali kaland és egy betörés rövidke története
Medvácz és Balla Úr már előbújhatna a toronyból!!!


2óra ,56-kor megszólalt a telefonom, rosszat sejtettem. A Monda távfelügyelet értesített, hogy behatolást jelez a rendszer. Gyors öltözés, irány az óra ékszer ami a Rákóczi út 49-szám alatt van. Mire odaértem már ott volt a rendőrség, a távfelügyelet, és V. fiam. Az üzletben videó rendszer működik, megnéztük a felvételeket. Egy fiatal ember a kórház felől érkezett kővel a kezében valamint egy doboz sörrel, megállt a kirakat előtt és nem szerette volna megvárni az üzlet nyitását. A kezében levő kővel két ütést mért a kirakatra mert megtetszett neki valamelyik Casio óra, de a kirakat üvege nem tört be, mert biztonsági üveg van benne. A riasztó megszólalt és az illető szépen elsomfordált az Ipoly Áruház irányába. A menekült táborból való illető volt az elkövető.

Akkor már csak egy pár kérdésem lenne? Az őket felügyelő biztonsági szolgálat akkor minek van? Amikor este 22-ig be kéne nekik érni a táborba. De ha esetleg mégse akkor jelenteni kéne... 
Akkor ott vannak de minek? Ez ismét egy hajnali kaland volt amikor állítólag rend és fegyelem honol a szálló környékén????
Jó lenne már ha valami történne...
Mert már elég sok balhét csináltak a városban....

                                                                                                                     ("Sértett üzlet tulajdonos")