Járvány Balassagyarmaton?

A hivatásos rettegők akcióba léptek!!!

A "politikai haszonlesők" folyamatos akciói után érdekes fejlemény történt a napokban.
A balassagyarmati kórház egy neve elhallgatását kérő orvosa kereste meg a www.szivenszurtvaros.hu-t abbéli aggodalmával, hogy tarthatatlan az az eljárás aminek keretében a bevándorlási hivatal a városba érkező külföldiek egészségügyi állapotát feltérképezi.

Alább idézve a városa polgárainak egészségéért aggódó orvos sorai:

Sziasztok! ... vagyok és a Balassagyarmati idegenszállóval kapcsolatban szeretnék néhány "furcsa" dolgot megosztani. A Balassagyarmati Kórházban dolgozom és ide is érkeznek elég rossz állapotban lévő külföldiek, némelyik tud angolul is és elmondtak néhány megdöbbentő dolgot. Pl.: A külföldiek ideérkezésük után csak minimális vizsgálaton esnek át. Csak vérnyomásukat, testsúlyukat és magasságukat mérik meg, se vérvizsgálat se vizeletvizsgálat nem történik amelyekből meg lehetne állapítani, hogy van e valamilyen fertőző betegségük. Szerintem jómagam és más orvosok, sőt még a főorvosok szerint is fontos lenne egy nagyobb járvány kialakulásának elkerülése érdekében a fertőző betegségek vizsgálata a külföldi megékezésekor. Ha tudna valaki segíteni a város és a környéken élők számára NAGYON FONTOS lenne!! 
(Elnézést kérünk az alcím irónikus jellegéért a lelkiismeretes doktortól!!! De megelőzzük az amúgy is várható hivatalos reakciót.)

Rémisztő a cikk címe vagy a kép???
Sebaj! Lehet megint mutogatni de érdemesebb előbb gondolkozni, hogy nem-e éri meg inkább elé menni bizonyos problémáknak. Nincs járvány és nincs behurcolt betegség de pár ezer forinton ez nem is múlhat!!!
Ha súlyos pénzek vannak a szálló üzemeltetésére és internet számláira akkor áldozzanak már néhány forintot az adónkból ilyen célokra is!!!