Áttörve a média hallgatását!!! Nyomtatott sajtóban a szálló ügye!

Megkerestük a Hír Tv Célpont című műsorát a balassagyarmati szálló ügyével kapcsolatban, de még válaszra se méltattak minket.
Nem lepődik meg ezen az ember hiszen mit számít pár ezer elfeledett nógrádi lakos akik szót emelnek a közbiztonságuk és nyugalmuk érdekében.

Minket nem tántorít el az ellenszél! Az íróasztal túloldala is ellenszélben tenné ha tenné amire felesküdött! Hiszen igaz a mondás, hogy széllel szemben sose ...
A saját kormány, saját belügyminiszter, saját oldal sajnos elég nagy ellenszél amiben nem történnek meg azok a dolgok amiknek meg kellene.
Civilek és "politikai szerencsevadászok" mégis országos nyomtatott sajtóba vitték a balassagyarmati idegenszálló problémájának ügyét!!!
A Kárpátia havilap (nem) örömmel  foglalkozott ezzel a témával. Évek óta intő cikkek jelentek már meg az Európában fokozódó migrációs tevékenységek negatív fejleményeivel kapcsolatban. Napjainkban már a Legbátrabb Város eddig nyugodt életére is hatással vannak ezek a beteljesült jóslatok. Ezen cikk is csak intő példa és ébresztő megnyilatkozás a sanyarú jövő elkerülése végett.